Мeta проучва планове за стартиране на ново приложение в опит да

...
Мeta проучва планове за стартиране на ново приложение в опит да
Коментари Харесай

Meta с нов план, ще създава конкурент на Twitter

Мeta проучва проекти за пускане на ново приложение в опит да измести Twitter като " цифров площад " на света , съобщи Ройтерс. 

Приложението ще се базира на платформа, сходна на тази, на която е Mastodon - услуга, сходна на Twitter,  която започва през 2016 година и в този момент има към 2 милиона дейни консуматори месечно.

" Проучваме независима децентрализирана обществена мрежа за шерване на текстови актуализации. Вярваме, че има опция за настрана пространство, където основатели на наличие и обществени персони да могат да споделят навременни актуализации за своите ползи “ , сподели представител на компанията.

От известието не излиза наяве , по кое време Meta възнамерява да пусне новото приложение.

Съоснованата от Марк Зукърбърг компания, която означи взрив на потребителите след придобиването на " Инстаграм " и " УотсAп " (WhatsApp) при започване на 2010 година, напоследък среща мощна конкуренция от страна на китайското приложение за къси видеоклипове " ТикТок " (TikTok).

Въпреки това месечните дейни консуматори на приложенията на " Мета " набъбнаха с 4,2 на 100 през тримесечието на декември 2022 година спрямо 8,8-процентовия растеж година по-рано.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР